30.09.2010

Garden Pavilion in Asserbo

The brief for this barely 10 m2 “reading nest” required a simple structure that would not only be flexible in use, but that could be dismantled at any time and re-erected in a different location. For that reason, the timber-frame pavilion was prefabricated in its entirety in the workshop and set on pier foundations in the garden. Only the windows had to be com-pleted on site.The flexible single space can accommodate a number of functions: inbuilt shelving provides room for books; one can read, write and eat on the folding table; the top-hung window can be used as a protective canopy in rainy weather; and the bed folds down from a recess in the wall. Above this, a roof light affords a view of the sky and the top of a nearby cherry tree.
https://detail-cdn.s3.eu-central-1.amazonaws.com/media/catalog/product/6/3/6309_heftcontent_1.jpg?width=437&height=582&store=de_en&image-type=image
Please enter your email address below to receive a password reset link.
Mandatory fields
or
Copyright © 2024 DETAIL. All rights reserved.