31.10.2008

Multi-Family Residence in Ebikon

On a farm in Switzerland a new dwelling for multiple generations replaces the old farm-house. A four-storey, austere wooden cube with a heavyweight base of exposed concrete. Within it are a shop, an accessory suite for the farmer’s mother and two identical apartments – each extending three levels. The storeys are interlocked via single flights of stairs. As a result, the two larger apartments have views in all of the cardinal directions. All architectural elements, including the loggias in the lofts and the shop carrying the farm’s products in the plinth level, are integrated in the cuboid building massing. The timber construction consists of massive timber wall systems and concrete/massive timber floor systems
https://detail-cdn.s3.eu-central-1.amazonaws.com/media/catalog/product/5/9/5962_heftcontent_1.jpg?width=437&height=582&store=de_en&image-type=image
Please enter your email address below to receive a password reset link.
Mandatory fields
or
Copyright © 2024 DETAIL. All rights reserved.