21.10.2009 Axel Dürheimer

Sculptural objects for House of Music

Picture: COOP HIMMELB(LAU)

Siteplan

Level 0

Level 1

Foto: Durlum

Modifications in relation to the original layout presented in September 2008 comprise amongst others the large stairs leading up to the façade of the house fronting Limfjorden. Instead an open entrance at ground level has been created, located between sculptural building objects of the Foyer and Restaurant. The different volumes and surfaces create an architectural expression suited to the multi-functional and synergetic nature of the building.

Picture: COOP HIMMELB(LAU)

Foto: Durlum

COOP HIMMELB(L)AU presented yesterday the final scheme design for the House of Music in Aalborg, Denmark. Within a close collaboration between the builder, Fonden Musikkens Hus i Nordjylland and COOP HIMMELB(L)AU the schematic design has been revised and finalized.

Picture: COOP HIMMELB(LAU)

Foto: FG+SG / Sebastian van Damme

Foto: Fernando Guerra

https://detail-cdn.s3.eu-central-1.amazonaws.com/media/catalog/product/2/4/24714_427_200_135_1.jpg?optimize=medium&bg-color=255,255,255&fit=bounds&height=582&width=437
Please enter your email address below to receive a password reset link.
Mandatory fields
or
Copyright © 2022 DETAIL. All rights reserved.